Marimex Florida Prism 3,66 x 0,99 m 10340191

Marimex Florida Prism 3,66 x 0,99 m 10340191

BAZÉN Bazén Florida sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna...

od 199 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

AndreaShop.sk 199 € Do obchodu AndreaShop.sk
AndreaShop.sk 199 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na bazény a redakčný výber najlepšie bazény

BAZÉN

Bazén Florida sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, jednoduchá údržba.stabilita konštrukcia, široká hladina vody a jednoduché sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, zostaviť podpernú konštrukciu, na ktorú sa navlečie bazénová fólia. Od vybalenia bazéna môžete do 30 minúť napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a uložiť na suché, nemrznúce miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou.

Bazénová fólia

Laminovaná fólia bazéna Florida je trojvrstvová,vystužená polyesterovou tkaninou. Hrúbka  podlahy je 0,32 mm a steny 0,55 mm. Kvalitné spracovanie zaistí dlhodobé bezproblémové používanie bazéna.

Hydro Aeration technology

Tento bazén je vybavený technológiou "Hydro Aeration technology" - špeciálny nadstavec primiešava do spätnej trysky vzduch a voda vytvára bublinky, ktoré prevzdušňujú vodu.

Vylepšená cirkulácia a filtrácia

Jemné častice sa vo vode zhromaždia dohromady a počas prevzdušňovania sa na ne naviažu vzduchové bublinky a zostanú na hladine, tým sa výrazne uľahčí následná filtrácia a odstránenie sedimentov skimmerom. Takto vylepšený systém filtrácie a cirkulácie zaistí zdravšiu a príjemnejšiu bazénovú vodu.

Vyššia čírosť vody

Miešaním vody a vzduchu proces prevzdušňovania vyvoláva oxidáciu železa a mangánu, čo odstraňuje nečistoty vo vode. Výsledkom je iskrivá, príjemná voda, ktorá výborne vypadá!  

Zvýšený počet záporných iontov na vodnej hladine

Bolo dokázané, že záporné ionty čistia vzduch v okolí bazéna – odstraňujú znečistený vzduch a neutralizujú voľné radikály, ktoré negatívne ovplyvňujú kvalitu ovzdušia.

Pripojenie kartušovej filtrácie:

K bazénu je dodávaná kartušová filtrácia s výkonom 2 m3/hod., vrátane hadíc, spojovacieho materiálu a prechodiek stenou bazéna. Pre napojenie filtrácie sú pripravené prechody stenou bazéne s priemerom 32 mm (5/4").  Pre kvalitnejšiu a rýchlejšiu filtráciu odporúčame zakúpiť filtráciu pieskovú.

Súčasti balenia bazéna Florida: bazén Florida návod kartušová filtrácia kartušová vložka hadice inštalačný materiál schodíky (bezpečnostné, bez hornej plošiny)

Tolerancie rozmerov bazéna

Uvedené rozmery bazéna sú len orientačné a ovplyvniť ich môže rovnosť podkladu či objem napustenej vody. Povolená výrobná odchýlka je 5 .

Rozmery a typ bazéna

Priemer bazéna 3,66

Výška bazéna 0,99

Celkový objem vody v bazéne 8,6 m3

Modelová rada bazény Florida

Konštrukcia kovová konštrukcia s kovovým rámem

Bazén s kartušovou filtráciou

Výkon filtrácie 2 m3/hod.

Poznámka k filtrácii M1 s filtračnou vložkou

Tvar bazéna kruh

Farba svetlo modrošedá

Vybavenie bazéna

Krycia plachta súčasťou balenia nie

Podložka súčasťou balenia nie

Schodíky súčasťou balenia nie

Skimmer súčasťou balenia nie

Ostatné parametre

Rozmer bazéna 3,66x0,99 m

Výška hladiny 0,84

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Marimex Florida 3,66 x 0,76 m 10340093

Pridať komentár