Marimex Tampa 3,05x0,76 m 10340123

Marimex Tampa 3,05x0,76 m 10340123

Bazén Tampa sa radí medzi napredávanejšie a najobľúbenejšie bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Tampa je...

od 139 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku
139 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na bazény a redakčný výber najlepšie bazény

Bazén Tampa sa radí medzi napredávanejšie a najobľúbenejšie bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Tampa je nízka cena, jednoduchá údržba aj rýchle sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, nafúknuť horný golier a začať napúšťať vodu. Stúpajúca voda sama bazén postaví. Od vybalenia bazéna môžete do 10 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a uskladniť na suché, nemrznúce miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna.  Pre jednoduché nafúknutie odporúčame zakoupit ruční či elektrickou pumpuBazénová fóliaLaminovaná fólia bazéna Tampa je trojvrstvová,vystužená polyesterovou tkaninou. Sila nafukovacieho prstenca je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a steny 0,5 mm. Kvalitné spracovanie zaistí dlhodobé bezproblémové používanie bazéna. Pripojenie pieskovej filtrácie: K bazénu je dodávaná piesková filtrácia ProStar 2 s výkonom 2 m3/hod., vrátane hadíc, spojovacieho materiálu a prechodiek stenou bazéna. Pre napojenie filtrácie sú pripravené prechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4").  Štandartne sa k pieskovej filtrácii filtračný piesok nedodáva, je potrebné si ho objednať zvlášť. Súčasťou balenia bazéna Tampa:bazén Tampanávodzáslepky prechodu stien bazénapiesková filtrácia hadiceinštalačný materiálTolerancia rozmerov bazénaUvedené rozmery bazéna sú len orientačné a ovplyvniť je môže rovnosť podkladu, objem napustenej vody alebo nafúknutí goliera. Povolená výrobná odchýlka je 5 %.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu BESTWAY XXL Fast 549 x 107 cm

Pridať komentár