Beko CSA 29022

Beko CSA 29022

Parametre Beko CSA 29022 Popis produktu Chladnička s dolnou mrazničkou v bielom prevedení ponúka celkový...

od 247 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku
247 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na chladničky a redakčný výber najlepšie chladničky

Parametre Beko CSA 29022

Popis produktu

Chladnička s dolnou mrazničkou v bielom prevedení ponúka celkový objem 262 litrov. Zásluhou antibakteriálneho štítu je zariadenie chránené pred vniknutím baktérií dovnútra. Antibakteriálna úprava sa nachádza na tých najchúlostivejších miestach chladničky, ako je rukoväť a tesnenie. V mrazničke sa nachádza priehradka mraziaca o 10% rýchlejšie, vďaka čomu budú rozmrazené potraviny čerstvejšie. Zariadenie sa samo odmrazuje, takže vám odpadne práca so zdĺhavým rozmrazovaním. Samozrejmosťou je možnosť otočenia dverí podľa potreby.

Hlavné vybavenie a možnosti

V mrazničke sú 3 zásuvky s celkovým objemom 72 litrov a mraziace kapacitou 3kg/24hod. Chladiaci priestor s objemom 175 litrov má 3 sklenené vysúvateľné police a plastový držiak na fľaše. Chladnička ponúka aj možnosť otočenia dverí, aby pohodlne zapadla do vašej kuchyne.

Eliminácia baktérií

Antibakteriálny štít minimalizuje vniknutie baktérií do mrazničky aj chladničky. Tvorí ho špeciálna antibakteriálna úprava nachádzajúca sa na rukoväti a tesnení. Je tak zaistené to, že do chladničky nepreniknú všadeprítomné baktérie.

Po rozmrazení čerstvé

Rýchle zmrazenie potravín v priehradke s ventilátorom FastFreeze prebieha o 10% rýchlejšie. Pri mrazení v tejto priehradke dochádza na zmrazených potravinách k menšej zmene kryštalickej mriežky, a preto sú po rozmrazení ako čerstvé.

Rozmrazí sa sama

Chladnička disponuje automatickým rozmrazovaním. V prípade potreby sa tak automaticky zbaví námrazy a vám odpadne starosť so zastaraným a časovo náročným rozmrazovaním.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu LG GBB60PZEFS

Pridať komentár