MORPHY RICHARDS 48615

MORPHY RICHARDS 48615

Skvele vybavený parný hrniec prémiové značky Morphy Richards, ktorý zvládanie hneď 8 rôznych foriem prípravy pokrmov. Vie totiž : varenie v pare grilovanie fritovanie...

od 99.9 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku
99.9 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na elektrické hrnce a redakčný výber najlepšie elektrické hrnce

Skvele vybavený parný hrniec prémiové značky Morphy Richards, ktorý zvládanie hneď 8 rôznych foriem prípravy pokrmov.

Vie totiž : varenie v pare grilovanie fritovanie varenie zapekanie smaženie pomalé varenie dusenie

Úžitkový objem nádoby pritom činí 2,9 litra , takže naraz pripravíte aj väčšie množstvo pokrmov. Výhodou je rozhodne možnosť plynulej regulácie teploty medzi 60 až 240°C alebo to, že pokrievky je vyrobená z tvrdeného skla.

Vďaka tomu môžete aktuálny stav jedla neustále sledovať.

Povrch nádoby je naviac vyrobený z nepriľnavého povrchu, takže sa k nemu jedlo neprilepuje. Príjemné používanie navyše ešte podčiarkujú protišmykové nožičky, takže sa môžete spoľahnúť na 100% stabilitu prístroja.

Mimoriadne univerzálne

Najväčší prednostné tohto parného hrnca je rozhodne jeho všestrannosť.

Poradí si totiž s varením v pare, grilovaním, fritovaním, varením, zapekaním, vyprážaním, pomalým varením a dokonca aj dusením. Nahradí hneď niekoľko spotrebičov, ktoré by ste museli zbytočne kupovať a navyše by zaberali drahocenné miesto vo vašej domácnosti.

Okrem toho poteší, že pripravovaná jedlá budú oveľa zdravšie a chutnejšie - napríklad vďaka varenie v pare.

Nadštandardný výkon

Maximálny príkon spotrebiča činí až 1500 W, čo je zárukou toho, že príprava jedla bude skutočne rýchla. Spotrebič navyše umožňuje plynule regulovať teplotu medzi 60 až 240°C, aby bol každý pokrm dokonale pripravený. Vnútro nádoby je naviac vyrobený z nepriľnavého materiálu, aby sa pokrmy "neprilepovalo". Celý proces varenia pritom môžete neustále sledovať, lebo veko hrnca je z tvrdeného skla.

Príslušenstvo v balení fritovací kôš naparovacia mriežka

CZ receptár

Parametre max. príkon 1500 W plynulé nastavenie teplôt 60 až 240°C priehľadná pokrievka z tvrdeného skla vyberateľná nádoba s nepriľnavým povrchom celkový objem nádoby 5 litrov úžitkový (výsledný) objem 2,9 litrov protišmykové nožičky kontrolka prevádzky

  • rozmery: 240 × 364 × 356 mm
  • hmotnosť: 4,2 kg

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Zelmer EK1300

Pridať komentár