Steba SV 2
POPIS Univerzálny varič Sous Vide novej generácie. Sous-Vide je technika pomalého varenia pokrmov, ktorá zachováva ich živiny a šťavnatosť. Pokrmy sa pripravujú niekoľko...
Obchody, kde kúpite online:
192.55 € | Do obchodu AndreaShop.sk | ||
191.1 € |
Do obchodu Hej.sk | ||
192.8 € | Do obchodu |
POPIS
Univerzálny varič Sous Vide novej generácie. Sous-Vide je technika pomalého varenia pokrmov, ktorá zachováva ich živiny a šťavnatosť. Pokrmy sa pripravujú niekoľko hodín pri teplote nižšej, ako je pod varu. Vákuové varenie umožňuje zachovanie vitamínov, ktoré sa inými druhmi úpravy jedál ničia. Sous-Vide celkom eliminuje pridávanie tuku, keďže zachováva jedlo svieže a krehké aj bez omastku. Vaše varenie bude zdravšie a chutné ako z prvotriednej reštaurácie!
ŠPECIFiKÁCIE
- Rozmery vonkajšie (vxšxh): 15 x 30 x 22 cm
- Hmotnosť: 3,5 kg
- Príkon: 800 W
- Objem: 10 l
- Rozsah merania teploty: 0,5 ˚C
VÝHODY A NEVÝHODY
Metóda varenia Sous-Vide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teploty. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkkší, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.
Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.
Pokrm si zachová svoju charakteristickú arómu, väčšinu živín a tiež svoju šťavnatosť.
Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.
Sous-Vide usporí energiu a zároveň špinavý riad.
Presná elektronická regulácia teploty.
Cirkulácia vody pre zaistenie rovnomernej teploty.
Varenie metódou Sous-Vide. Pokrm si zachová všetké chute, vône a vitamíny. Mäso je neobyčajne mäkké a šťavnaté.
Nedochádza k vysušeniu ani oxidácií potravín.
Elektronické ovládanie hrnca je jednoduché a intuitívne.
Čistenie je tiež veľmi jednoduché, pretože všetky potraviny sa pripravujú zavákuované a preto hrniec stačí len opláchnuť a usušiť.
Je možné používať s vákuovými sáčkami od iných výrobcov.
V umývačke na riad je možné umyť len plastové časti hrnca.
Praktické rady
Ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.
Ochutiť
Zavákuovať
Zľahka variť
Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom. NNajdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.
Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.
ČO ĎALEJ?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo na podobné produkty ďalších značiek.
Podobné produkty
Diskusia
add Pridať komentárPodelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.
Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Bionaire SC7500