Tefal FR 302130

Tefal FR 302130

Multifunkčná fritéza TEFAL FR302130 má prispôsobený výkonný pachový filter. Jej kapacita je dostatočne veľká a môžete si v nej pripraviť až 1,4 kg potravín s využitím...

od 66.37 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

AndreaShop.sk 69.9 €
84.9 €
Do obchodu AndreaShop.sk
AndreaShop.sk 66.37 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na fritovacie hrnce a redakčný výber najlepšie fritovacie hrnce

Multifunkčná fritéza TEFAL FR302130 má prispôsobený výkonný pachový filter. Jej kapacita je dostatočne veľká a môžete si v nej pripraviť až 1,4 kg potravín s využitím maximálne 2,2 litra oleja. Multifunkčná fritéza TEFAL FR302130 sa postará o rýchlu a pohodlnú prípravu chutných hranoliek, vyprážaného mäsa či zeleniny. Má prispôsobený veľký časovač a ľahko prístupný ovládací panel. Otváranie jej veka je automatické a jej príkon je 1 800 W.

Príprava jedál

Ak si chcete pripraviť chutné hranolky alebo vyprážané mäso či zeleniny multifunkčná fritéza TEFAL FR302130 je tou správnou možnosťou. Vďaka jej dostatočne veľkej rodinnej kapacite si môžete pripraviť až 1,4 kg potravín v maximálne 2,2 litroch oleja. Fritéza má prispôsobenú vyberateľnú nepriľnavú nádobu, ktorá sa jednoducho umýva a k dispozícii je aj výkonný pachový filter.

Vlastnosti

Multifunkčná fritéza TEFAL FR302130 sa veľmi pohodlne a jednoducho ovláda. K dispozícii je ľahko prístupný ovládací panel, pomocou ktorého fritézu zapnete alebo vypnete. Fritéza disponuje aj veľkým časovačom, ktorý zaznamenáva zostatkový čas do ukončenia prípravy vášho jedla. Otváranie veka fritézy je automatické a jej veko má veľký prierez. Kôš fritézy je skladací a jej príkon je 1 800 W.

Výborné hranolky

Pomocou fritézy TEFAL FR302130 si môžete pripraviť hranolky, ktoré vás potešia svojou vynikajúcou chuťou a prekvapia svojou neodolateľnou chrumkavosťou. Vďaka fritéze si môžete pripraviť chutné vyprážané jedlá a hranolky priamo u vás doma v množstve a chuti aké si sami zvolíte. Už nemusíte nikam chodiť keď dostanete chuť na hranolky! Stačí zapnúť fritézu a môžete rýchlo a jednoducho pripraviť hranolky pre celú vašu rodinu.

Základné parametre

Značka:

Tefal

Kapacita fritézy: 1,5 kg

Digitálny časovač:

Áno

Automatické otváranie krytu:

Áno

Príkon: 1800 watt

Nastaviteľný termostat:

Áno

Sklenený priezor:

Ano

Kategória

Značka:

Tefal

Výkon

Kapacita fritézy: 1,5 kg

Digitálny časovač:

Áno

Dizajn

Farba: biela

Automatické otváranie krytu:

Áno

Technické detaily

Príkon: 1800 watt

Nastaviteľný termostat:

Áno

Teplotne izolovaný plášť:

Áno

Sklenený priezor:

Ano

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu ROHNSON R-285

Pridať komentár