Tefal FR 495070

Tefal FR 495070

Parametre Tefal FR 495070 Popis produktu Čo dobré si dnes dáme? Všestranná fritéza Versalio Deluxe si...

od 79.9 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

AndreaShop.sk 81.48 €
74.9 €
Do obchodu AndreaShop.sk
Hej.sk 79.9 €
155.78 €
Do obchodu Hej.sk
Tpd.sk 79.9 € Do obchodu Tpd.sk
Tpd.sk 79.9 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na fritovacie hrnce a redakčný výber najlepšie fritovacie hrnce

Parametre Tefal FR 495070

Popis produktu

Čo dobré si dnes dáme? Všestranná fritéza Versalio Deluxe si poradí s prípravou takmer každého pokrmu. Tento inteligentný a praktický pomocník sa svojimi malými rozmermi zmestí do každej kuchyne a bude vám k dispozícii vždy, keď dostanete chuť na niečo výnimočné.

Jeden za všetky

Prečo mať kuchyňu plnú spotrebičov, keď vám postačí jediný? Fritéza Versalio Deluxe vypráža, frituje, dusí, pečie, varí, zvládne aj rozmrazovanie a dokáže udržiavať teplotu už hotových jedál.

Praktický a bezpečný

Vďaka priehľadnému veku máte pripravované jedlo neustále pod kontrolou. Spolu s odnímateľnou nádobou na varenie ho možno čistiť v umývačke riadu. Výhodou je tiež svetelná kontrolka na tlačidle zapnutia/vypnutia prístroja a tepelná izolácia, vďaka ktorej sa pri manipulácii s hrncom nepopálite.

Inteligentný časovač

Netrávte pri sporáku celú večnosť. Odnímateľný časovač sa o všetko postará a čas potrebný na prípravu jedla ustráži za vás. Vďaka nepriľnavému povrchu varnej nádoby sa nemusíte obávať ani pripálenia.

Nastavte teplotu

Každý pokrm sa pripravuje pri inej teplote. Fritovací hrniec Versalio Deluxe preto ponúka možnosť nastavenia teploty od 80° do 180°. Spoľahnite sa na zakaždým dokonalý výsledok.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Tefal AH 950030

Pridať komentár