PROFESSOR EG 104

PROFESSOR EG 104

Gril PROFESSOR EG-104 Teppanyaki Nepriľnavý povrch PREMIUM A + Stolný gril japonského štýlu, ideálny pre zdravé nízkotučné varenie, 1800-2000 W, odtokový kanálik +...

od 28.98 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku
28.98 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na grily a redakčný výber najlepšie grily

Gril PROFESSOR EG-104 Teppanyaki

Nepriľnavý povrch PREMIUM A +

Stolný gril japonského štýlu, ideálny pre zdravé nízkotučné varenie, 1800-2000 W, odtokový kanálik + odkvapkávač, nastavenie teploty do 220 ° C, funkcia udržania teploty, ľahké čistenie, gril. plocha 27x50 cm, rozmery šxvxh 63x11x27 cm.

Popis Gril PROFESSOR EG-104 Teppanyaki

Prekvapte svojich hostí grilovanými pochúťkami v japonskom štýle teppanyaki. Teppanyaki Professor urobí z Vášho stolovania nezabudnuteľný zážitok. Šťavnaté grilované pochúťky totiž môžete pripravovať priamo na jedálenskom stole pred Vašimi hosťami. Stačí si pripraviť čerstvé plátky mäsa, cibule, cesnaku a iné rozmanité zeleniny, trochu rastlinného oleja na potretie pred grilovaním, korenie, dve drevené ploché obracačky a kulinársky koncert môže začať. Mäso grilované na teppanyaki Professor má na povrchu nádhernú zlatú farbu a vo vnútri je plné lahodnej šťavy. Ako ho raz vyskúšate, obľúbite si ho natrvalo. Teppanyaki Professor má navyše nepriľnavý povrch PREMIUM A, takže grilované steaky ani zelenina sa nepripaľujú. Pár slov o teppanyaki. Slovo teppanyaki sa skladá zo slov "Teppan", znamenajúci železnú platňu (platňu) a "yaki", tj. Grilovať. V Japonsku sa na teppanyaki pripravujú jedlá priamo pred hosťami na jedálenskom stole. Tento spôsob sa stal veľmi populárny aj v USA, kde sa na teppanyaki pripravujú nielen vynikajúce steaky a grilované ryby, ale aj veľa ďalších druhov mäsa alebo grilovanej zeleniny. V severnej Amerike sa používa tiež názov "Hibachi" a reštaurácie pripravujúci grilované pochúťky týmto spôsobom sú nazývané Japanese steakhouses. Teppanyaki máva niekoľko chodov. Spravidla sa začína grilovaním zeleniny a pokračuje mäsom. Typickými surovinami pre teppanyaki je kuracie, hovädzie alebo bravčové mäso, ryby, morské plody a rozmanitá zelenina, huby atď. Jedlá sa grilujú potretá rastlinným olejom alebo rozpusteným tukom, ale aj bez tuku. Niektoré reštaurácie pridávajú ku grilovaným mäsám rôzne omáčky, väčšina je však podáva čerstvo grilované len so sójovou omáčkou. Teppanyaki je v japonských reštauráciách populárne predovšetkým medzi zahraničnými turistami, ktorým sú šťavnaté grilované pochúťky oveľa bližšie, než tradičná japonská kuchyně.V Japonsku je zakladateľom teppanyaki steakhouse štýle sieť japonských reštaurácií Misono, ktorá tento koncept rozvíja od roku 1945. V USA patrí už od roku 1964 medzi najznámejšie reťazec reštaurácií Benihana. V Prahe pripravujú pokrmov priamo pred hosťom na špeciálne upravených stoloch napr. V japonskej reštaurácii Samurai v Londýnskej ulici. V Českej republike majú k teppanyaki blízko niektoré reštaurácie pripravujúce steaky na tzv. Suché platni, čo je vlastne obdoba teppanyaki. Príprava ale väčšinou neprebieha priamo pred hosťami. Teppanyaki Professor má nepriľnavý povrch Suroviny pri grilovaní obracajte drevenými obracačka. Jedlá pripravované na teppanyaki majú charakteristickú chuť a vôňu čerstvo grilovaného mäsa, sú mimoriadne šťavnatá a patrí vždy k najobľúbenejším pochúťkam. Teppanyaki

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu SIEMENS ET375FUB1E

Pridať komentár