Steba SV 100 Professional

Steba SV 100 Professional

  POPIS Toto cirkulačné zariadenie od výrobcu Steba je vhodné pre prípravu pokrmov metódou Sous-Vide, čo je dlhé, pomalé varenie pri konštantne nízkej teplote. Prístroj...

od 320.6 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku
320.6 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na parné hrnce a redakčný výber najlepšie parné hrnce

 

POPIS

Toto cirkulačné zariadenie od výrobcu Steba je vhodné pre prípravu pokrmov metódou Sous-Vide, čo je dlhé, pomalé varenie pri konštantne nízkej teplote. Prístroj udrží konštatnú teplotu v akéjkoľvek nádobe a hĺbke 15 cm a viac, ktorá je teplote odolná. Má nerezové telo, čo vám zaistí jeho dlhú životnosť. Dokáže 30 litrov vody ohriať na teplotu 56°C s presnosťou na 0,1 °C približne za 45 minút. Výhodou je jeho mobilné použitie a podsvietenie LCD displeju, ktorý vás informuje o zvolenej a aktuálnej teplote a navyše je vybavený časovačom. Sous-Vide zachová v pokrme maximum vitamínov a zaistí maximálnu šťavnatosť a krehkosť pripravovaného jedla. špecifikácie

  • Rozmery vonkajšie (vxšxh): 32 x 14,5 x 13 cm
  • Hmotnosť: 2 kg
  • Príkon: 1500 W

VÝHODY A NEVÝHODY

Metóda varenia Sous Vide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teploty. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkkší, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.

Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.

Toto cirkulačné zariadenie udržuje teplotu v akejkoľvek nádobe, ktorá je teplotne odolná o hĺbke 15 cm a viac. Nemusíte teda si teda kupovať Sous-Vide hrniec.

Prístroj ohreje 30 l vody na teplotu 56°C s presnosťou na 0,1 °C približne za 45 minút.

Cirkulácia vody 7,5 l / min, mobilné použitie. Možnosť prípravy až 120 porcií naraz.

Podsvietený LCD displej pre zvolenú teplotu, aktuálna teplota, časovač.

Nerezové teplo prístroja vám zaistí dlhú životnosť.

Možnosť použitia s vákuovými sáčkami iných výrobcov.

Vyššia cena.

Praktické rady

Ako to vlastne funguje?

Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.    

Ochutiť  

Zavákuovať  

Zľahka variť

Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom.    NNajdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.  

Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.   čo ďalej?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo na podobné produkty ďalších značiek.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Tefal VC 3008

Pridať komentár