Whirlpool AWE 50510

Whirlpool AWE 50510

Parametre Whirlpool AWE 50510 Popis produktu Elegantná úzka práčka s horným plnením a technológiou Fuzzy...

od 223 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

AndreaShop.sk 223 €
279 €
Do obchodu AndreaShop.sk
Hej.sk 223 €
408.65 €
Do obchodu Hej.sk
Tpd.sk 239 € Do obchodu Tpd.sk
Tpd.sk 223 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na práčky a redakčný výber najlepšie práčky

Parametre Whirlpool AWE 50510

Popis produktu

Elegantná úzka práčka s horným plnením a technológiou Fuzzy Logic ponúka efektívne vypratie vašej bielizne a takisto úsporu elektrickej energie i vody. Zmestí sa do nej 5 kg bielizne. Zbytočne neplytvá ani pracím prostriedkom a poradí si aj s jeho nadmerným penením. Prehľadný LED displej vás bude informovať o priebehu zvoleného pracieho programu. Môžete si vybrať spomedzi 18 možností, vrátane špeciálneho programu pre rifle, rýchleho 15 minútového alebo šetrného ručného prania.

Efektívne pranie

Inteligentná senzorová technológia Fuzzy Logic dokáže vyhodnotiť množstvo pranej bielizne a podľa toho prispôsobiť spotrebu vody, pracieho prostriedku a nastaviť dĺžku pracieho cyklu.

Inteligentné pracie programy

Kúpili ste si nové šaty a nechcete dlho čakať, kým sa vyperú? Vyskúšajte krátky 15 minútový prací program vhodný pre krátko nosené oblečenie. Ak chcete rýchlo vyprať menej zašpinenú rôznofarebnú bielizeň, môžete si vybrať aj kratší 60 minútový program na 40°C. Možnosť ručného prania vám pomôže pri oblečení určenom na pranie výlučne v rukách. Program Jeans si zasa poradí s praním/sušením riflí s intenzívnych odstreďovaním. Táto práčka vám skutočne uľahčí život.

Vhodná pre citlivú pokožku detí aj alergikov

Program Intenzívneho odstreďovania využíva počas prania viac vody a predlžuje záverečné žmýkanie. Na oblečení tak nezostanú žiadne zvyšky pracieho prášku, čím sa zohľadňujú nároky jemnej detskej pokožky a citlivej kože ľudí trpiacich alergiami. Program je zároveň ideálny v oblastiach s veľmi mäkkou vodou.

Eco guľôčka dohliadne na využitie pracieho prášku

Eco guľôčka funguje v priebehu prania ako zátka, ktorá sa postará o to, aby sa prací prášok maximálne využil a neodplavil do kanalizácie. Po ukončení pracieho cyklu sa zátka odklopí a umožní odtok vody.

Tvorba peny pod kontrolou

Pri nadmernom penení pracieho prostriedku dochádza k aktivácii snímača, ktorý dohliadne na dôkladné vyžmýkanie bielizne.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Electrolux EWT 1066EKW

Pridať komentár