Whirlpool AWE 66710

Whirlpool AWE 66710

Parametre Whirlpool AWE 66710 Popis produktu Táto supervýkonná práčka s horným plnením a navyše aj za...

od 249 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

AndreaShop.sk 249 €
279 €
Do obchodu AndreaShop.sk
Hej.sk 249 €
506.04 €
Do obchodu Hej.sk
Hej.sk 249 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na práčky a redakčný výber najlepšie práčky

Parametre Whirlpool AWE 66710

Popis produktu

Táto supervýkonná práčka s horným plnením a navyše aj za mimoriadnu cenu vám skrátka nesmie chýbať. Technológia šiesteho zmyslu zabezpečí optimálny výkon, ktorý ušetrí energiu, vodu aj čas. Neočarí vás len jej úspornosť v kategórii A+++, ale aj 18 unikátnych pracích programov, vrátane Jeans alebo rýchleho prania. Práčka s kapacitou 6 kg bude aj pri nižších teplotách prať s rovnakou účinnosťou, akú by ste dosiahli pri praní na 40°C. Nižšiu teplotu využijete aj s programom Clean+, ktorý pranie predĺži tak, aby došlo k odstráneniu všetkých škvŕn. Prostredníctvom funkcie Eco guľôčka sa práčka postará o dôkladné využitie pracieho prostriedku a poradí si aj s jeho nadmerným penením.

Pranie so šiestym zmyslom

Senzorová technológia šiesteho zmyslu prispôsobí prací cyklus typu pranej bielizne. Optimálne využíva energiu, vodu aj čas a takisto vám odporučí správne dávkovanie pracích prostriedkov.

Inteligentné pracie programy

Kúpili ste si nové šaty a nechcete dlho čakať, kým sa vyperú? Vyskúšajte krátky 15minútový prací program vhodný na krátko nosené oblečenie. Program Jeans si zasa poradí s praním/sušením riflí s intenzívnych odstreďovaním.

Vhodná pre citlivú pokožku detí aj alergikov

Program Intenzívneho odstreďovania využíva počas prania viac vody a predlžuje záverečné žmýkanie. Na oblečení tak nezostanú žiadne zvyšky pracieho prášku, čím sa zohľadňujú nároky jemnej detskej pokožky a citlivej kože ľudí trpiacich alergiami.

Odstraňovanie škvŕn

Pridaním funkcie Clean+ pri zníženej teplote 25-35°C predĺžite program na odstraňovanie škvŕn. Farby tak budú vždy vyzerať ako nové a štruktúra vášho oblečenia zostane neporušená.

Eco guľôčka dohliadne na využitie pracieho prášku

Eco guľôčka funguje v priebehu prania ako zátka, ktorá sa postará o to, aby sa prací prášok maximálne využil a neodplavil do kanalizácie. Po ukončení pracieho cyklu sa zátka odklopí a umožní odtok vody.

Tvorba peny pod kontrolou

Pri nadmernom penení pracieho prostriedku dochádza k aktivácii snímača, ktorý dohliadne na dôkladné vyžmýkanie bielizne.

Stabilná práčka

Práčka pri odstreďovaní často „poskakuje“. Whirlpool však disponuje elektronickým senzorom, ktorý vibrácie tlmí na minimum a zaručuje tak stabilitu spotrebiča.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Electrolux EWW 1685SWD

Pridať komentár