Whirlpool AWS 63013

Whirlpool AWS 63013

Parametre Whirlpool AWS 63013 Popis produktu Do spredu plnenej práčky s technológiou šiesteho zmyslu...

od 239 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

Tpd.sk 249 € Do obchodu Tpd.sk
Tpd.sk 239 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na práčky a redakčný výber najlepšie práčky

Parametre Whirlpool AWS 63013

Popis produktu

Do spredu plnenej práčky s technológiou šiesteho zmyslu Colours sa zmestí až 6 kg bielizne. Ponúka 18 pracích programov a v závislosti od typu praného odevu optimalizuje starostlivosť o tmavé, svetlé, biele a jemné materiály. S programom 15° budete pri nižších teplotách prať s rovnakou účinnosťou, akú by ste dosiahli pri praní na 40°C. Nižšiu teplotu využijete aj s programom Clean+, ktorý pranie predĺži tak, aby došlo k odstráneniu všetkých škvŕn. Funkcia Eco guľôčka/zátka v priebehu prania zabraňuje úniku pracieho prostriedku. Práčka vás bude informovať o množstve energie potrebnej na jednotlivé pracie programy a vy tak pranie prispôsobíte svojim potrebám.

Unikátny šiesty zmysel Colours

Senzorová technológia šiesteho zmyslu prispôsobí prací cyklus typu pranej bielizne. Optimálne využíva energiu, vodu aj čas a takisto vám odporučí správne dávkovanie pracích prostriedkov.

Kontrola nad spotrebou

Vďaka Ecomonitoru získate prehľad o spotrebe vašej práčky. Bude vás informovať o množstve energie potrebnej na jednotlivé pracie programy a vy tak zistíte, ktorý z nich najviac ušetrí vašu peňaženku.

Chráni farby a textílie

S funkciou Colours 15° v kombinácii s programom 6. zmysel vyperiete vašu bielizeň aj pri zníženej teplote 15°C s rovnakým účinkom, aký by ste dosiahli pri praní na 40°C. Pridaním ďalšej funkcie Clean+ pri zníženej teplote predĺžite program na odstraňovanie škvŕn. Farby tak budú vždy vyzerať ako nové a štruktúra vášho oblečenia zostane neporušená.

Eco guľôčka dohliadne na využitie pracieho prášku

Eco guľôčka funguje v priebehu prania ako zátka, ktorá sa postará o to, aby sa prací prášok maximálne využil a neodplavil do kanalizácie. Po ukončení pracieho cyklu sa zátka odklopí a umožní odtok vody.

Vhodná pre citlivú pokožku detí aj alergikov

Program Intenzívneho odstreďovania využíva počas prania viac vody a predlžuje záverečné žmýkanie. Na oblečení tak nezostanú žiadne zvyšky pracieho prášku, čím sa zohľadňujú nároky jemnej detskej pokožky a citlivej kože ľudí trpiacich alergiami.

Tvorba peny pod kontrolou

Pri nadmernom penení pracieho prostriedku dochádza k aktivácii snímača, ktorý dohliadne na dôkladné vyžmýkanie bielizne.

Stabilná práčka

Práčka pri odstreďovaní často „poskakuje“. Whirlpool však disponuje elektronickým senzorom, ktorý vibrácie tlmí na minimum a zaručuje tak stabilitu spotrebiča.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Indesit IWSC 51051 C

Pridať komentár