GORENJE GV 66160

GORENJE GV 66160

UMÝVAČKA RIADU GV66160 Popis produktu: Umývačky riadu XXL poskytujú dostatočný priestor pre všetky vaše potreby. Tri koše umožňujú umývanie až 16 jedálenských...

od 416.91 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

AndreaShop.sk 499 €
499 €
Do obchodu AndreaShop.sk
Tpd.sk 499 € Do obchodu Tpd.sk
Tpd.sk 416.91 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na umývačky riadu a redakčný výber najlepšie umývačky riadu

UMÝVAČKA RIADU GV66160


Popis produktu:

Umývačky riadu XXL poskytujú dostatočný priestor pre všetky vaše potreby. Tri koše umožňujú umývanie až 16 jedálenských súprav naraz. Plne flexibilný interiér dáva možnosť rôznym spôsobom nakladania, použitie je jednoduché a výsledky umývania dokonalé.

Predstavte si, že pozvete priateľov na večeru a riady z hlavného chodu sú umyté, kým vy podávate dezert. Rýchly 20-minútový program s funkciou SpeedWash umyje Váš riad len za 15 minút. Ideálny na väčšie množstvo riadu, keď máte doma viac hostí.

Po dokončení umývacieho cyklu sa dvere umývačky automaticky trošku otvoria pre vypustenie nadbytočnej pary. To umožňuje prístup čerstvého vzduchu, čím sa umytý riad, ako napríklad plastové nádoby, kompletne vysuší. Vynikajúce pre rýchle schnutie s nízkou spotrebou energie.

Koše sú vybavené zvýraznenými pohyblivými prvkami a prispôsobiteľným rozložením košov pre ľahké nakladanie. Skutočne jednoduchý systém nastavenia košov v troch úrovniach umožňuje, aby sa zmestili aj tie najväčšie hrnce a taniere. Nosníky v spodnom koši možno ľahko sklopiť, aby ste získali viacej priestoru pre väčšie predmety. Príbory môžete perfektne zorganizovať v špeciálnom zásobníku. Kusy príborov sú umiestnené oddelene tak, aby nedošlo k poškriabaniu a mohli dokonale vyschnúť.

Koše sú vybavené zvýraznenými pohyblivými prvkami a prispôsobiteľným rozložením košov pre ľahké nakladanie. Skutočne jednoduchý systém nastavenia košov v troch úrovniach umožňuje, aby sa zmestili aj tie najväčšie hrnce a taniere. Nosníky v spodnom koši možno ľahko sklopiť, aby ste získali viacej priestoru pre väčšie predmety. Príbory môžete perfektne zorganizovať v špeciálnom zásobníku. Kusy príborov sú umiestnené oddelene tak, aby nedošlo k poškriabaniu a mohli dokonale vyschnúť.

Niekedy potrebujete sklenený riad len opláchnuť, inokedy je vaša umývačka riadu plná hrncov z nedeľného obeda. Moderná senzorová technológia vždy upraví program umývania riadu pre optimálnu spotrebu energie a vody. Nepotrebujete špeciálne programy pre sklo alebo intenzívne čistenie – jeden program AutoProgramme sa prispôsobí všetkým vašim potrebám.

Vďaka optimalizácii všetkých fáz umývacieho cyklu, môže umývačka riadu SmartFlex ukončiť program v priebehu jednej hodiny. To znamená, že pri plnom zaťažení umývačky špinavým riadom budete mať riady dokonalo čisté a suché oveľa rýchlejšie, než keby ste ich umývali a utierali ručne a hlavne pri použití omnoho menšieho množstva vody a energie.

Umývačky riadu SmartFlex s výškou 86 cm sa ideálne hodia do kuchýň s výškou pracovnej dosky prispôsobenej jej užívateľom. Pôsobivá 56 cm vaňa z nehrdzavejúcej ocele je najväčšou na trhu a poskytuje vám dostatok miesta pre všetky vaše potreby. Dokonca pre 35-cm podnos v XXL umývačke a 31-cm podnos v umývačke so štandardnou veľkosťou!

Vďaka bezpečnostnej funkcii AquaStop môžete nechať umývačku riadu pracovať cez noc či počas vašej neprítomnosti. V prípade pretečenia vody alebo zaplavenia funkcia Aquastop automaticky preruší prívod vody, zatiaľ čo čerpadlo odčerpá zvyšnú vodu z dna umývačky. Funkcia AquaStop zostane plne funkčná počas celej doby životnosti spotrebiča.

Umývačky riadu Gorenje môžete namiesto studenej vody pripojiť k horúcej vode (s teplotou max. 70 °C). Keď si vyberiete prívod horúcej vody, skrátite tak čas trvania programu a znížite spotrebu energie umývačky. Riešenie pre vašu rodinu šetrné k životnému prostrediu a vášmu rozpočtu.

Technické parametre:
Energetická trieda: A+++
Maximálna teplota vstupnej vody: 70 °C
Motor: Asynchrónny jednofázový motor
Ukazovateľ zvoleného programu
Ovládanie: Tlačidlo
Teploty umývania: 70, 65, 55, 45, 35 °C
5 programov: Auto program; Intenzívne umývanie; ECO program; Oplachovanie; Rýchly 20 minútový program 70 / 65 / 55 / 45 / 35°C
Referenčný program: 3
16 súprav riadu
Pamäťový program
Rýchly intenzívny program
Auto program
Funkcia SpeedWash
Polovičná náplň
TotalDry - automatické otváranie dverí
Ukazovateľ zvoleného programu
Vizuálny indikátor konca umývania na ovládacom paneli
Informačný displej
Možnosť odloženia štartu do 24 h
Počet košov: 3
Variabilný horný kôš
Systém horného koša: MultiClack - mechanizmus pre nastavenie výšky koša bez nutnosti jeho výsuvu
Skladacie nosníky tanierov v spodnom koši
Počet úrovní postreku: 5
Umývacie ramená: 3
Samočistiaci filter
Horný kôš: Široká mriežka v koši; Rukoväť s plastovým logom; Nastaviteľná ľavá polica na vínové poháre; Nastaviteľná pravá polica na vínové poháre; Široký držiak nožov; Jeden skladací držiak na sklo
Spodný kôš: Široká mriežka v koši; Rukoväť s plastovým logom; Sklopné/deliteľné zadné držiaky
Horná zásuvka: S teleskopickými pojazdami; Rukoväť s plastovým logom
Total AquaStop
Servisná diagnostika
Interiér z nerezovej ocele
Spotreba vody: 9,5 l
Spotreba el.energie: 0,86 kWh
Ročná spotreba vody: 2.660 l
Úroveň hluku (max.): 45 dB
Možnosť nastavenia výšky: 50 mm
Rozmery (Š x V x H): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Rozmery zabaleného spotrebiča (šxvxh): 64 × 89 × 66,5 cm
Rozmery pre zabudovanie (š x v x h): 60 × 82 × 57 cm
Netto hmotnosť: 34,5 kg
Brutto hmotnosť: 37,1 kg
Spotreba elektrickej energie v pohotovostnom režime (Standby): 0,49 W
Príkon: 1.900 W
Menovitý prúd poistky: 10 A

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Electrolux ESL 4200 LO

Pridať komentár