Steba SV 200 PRO nerez

Steba SV 200 PRO nerez

POPIS Hrniec Sous Vide umožňuje varenie populárnou metódou Sous-Vide. Teda pozvoľné varenie pri konštantne nízkej teplote. Ingrediencie zavákujete pomocou vákuovačky do...

od 384.5 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

AndreaShop.sk 401.04 € Do obchodu AndreaShop.sk
Hej.sk 384.5 €
462.37 €
Do obchodu Hej.sk
Hej.sk 384.5 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na elektrické hrnce a redakčný výber najlepšie elektrické hrnce

POPIS

Hrniec Sous Vide umožňuje varenie populárnou metódou Sous-Vide. Teda pozvoľné varenie pri konštantne nízkej teplote. Ingrediencie zavákujete pomocou vákuovačky do špeciálneho vákuového sáčku a vložíte do vopred nahriateho vodného kupeľa. Takto pripravený pokrm si zachová maximum chutí a vôni, ale tiež zdraviu prospešných látok. Mäso je neobyčajne krehké a šťavnaté. Ale môžete takto pripraviť aj ryby, zeleninu huby a ďalšie. Je to varenie budúcnosti, ktoré si obľúbite nielen vo vyhlásených reštauráciách, ale jeho výhody začínajú oceňovať aj bežné domácnosti. Usporíte nielen čas strávený pri varení, elektrickú energiu, ale získate hlavne perfektný výsledok, ktorý je neoceniteľný. Vyskúšajte tento Sous-Vide hrniec a uvidíte, že budete milo prekvapení. 

ŠPECIFIKÁCIE

  • Rozmery vonkajšie (vxšxh): 20 x 30 x 23,5 cm
  • Hmotnosť: 6,2 kg
  • Príkon: 600 W
  • Rozsah merania teploty: 0,1 ° C

VÝHODY A NEVÝHODY

Pokrm si zachová svoje charakteristickú arómu, väčšinu živín a tiež svoju šťavnatosť.

Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.

SousVide usporí energiu a zároveň špinavý riad. Možnosť príprav až 50 porcií naraz.

Presná elektronická regulácia teploty až do 99°C.

Cirkulácia vody pre zaistenie rovnomernej teploty 7,5 l/min.

Varenie metódou Sous-Vide. Pokrm si zachová všetky chute, vône a vitamíny. Mäso je neobyčajne mäkké a šťavnaté.

Nedochádza k vysušeniu ani oxidácií potravín.

Osvetlený LCD displej zobrazuje teplotu. Oceníte aj časovač a funkciu pamäti.

Čistenie je tiež veľmi jednoduché, alebo všetky potraviny sa pripravujú zavákuované a preto hrniec stačí len opláchnuť a usušiť.

Je možné používať s vakuovými sáčkami iných výrobkov.

V umývačke riadu je možné len plastové časti hrnca.

Chcete sa dozvedieť viac o metóde varenia Sous-Vide? Prečítajte si náš článok.

Ako to vlastne funguje?

Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.    

Ochutiť  

Zavákuovať  

Zľahka variť

Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom.    NNajdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.  

Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.  

ČO ĎALEJ?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo na podobné produkty ďalších značiek.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu BIONAIRE CrockPot SCCPBPP605

Pridať komentár