Bosch MUM 54251

Bosch MUM 54251

Kuchynský robot Bosch MUM54251 MUM5 - výkonný kuchynský robot s prémiovým dizajnom - naozajstný všeumelec, jednoduché ovládanie, vynikajúca kvalita Bosch. Farba: biela...

od 232.9 € s DPH Zobraziť najlepšiu ponuku

Obchody, kde kúpite online:

AndreaShop.sk 232.9 €
299 €
Do obchodu AndreaShop.sk
AndreaShop.sk 232.9 € Do obchodu
favorite Pridali sme nové recenzie na kuchynské roboty a redakčný výber najlepšie kuchynské roboty

Kuchynský robot Bosch MUM54251

MUM5 - výkonný kuchynský robot s prémiovým dizajnom - naozajstný všeumelec, jednoduché ovládanie, vynikajúca kvalita Bosch. Farba: biela / strieborná

extra výkonný motor (900 W) pre náročných a pre rýchle spracovanie cesta
Skvelá multifunčnost vďaka kvalitnej cukrárenské sade (miešacia metla, metlička na šľahanie, hnetací hák), priebehový drvič a krájač s tromi kotúč na drvenie, strúhanie či rezanie, včerně ďalšieho príslušenstva ako inovatívny plastový odšťavovač alebo mixér na drvenie kociek ľadu
veľká nerezová misa (max. kapacita cestá 2 kg) a 4 možnosti nastavenia rýchlosti plus silný momentový stupeň pre nekonečnú radosť z pečenia.
integrovaná špeciálna funkcia EasyArmLift - funkcia ramena uľahčuje prácu s robotom - ľahko a bez námahy
jednoduché a bezpečné použitie (Bosch technológie), ľahko sa čistí (príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu).

Design / materiál MUM5
Forma aj funkcie v dokonalej harmónii; ocenený dizajn je dokonalým potešením pre oči. K dispozícii je široká rada výnimočných trendy farieb, ktoré budú vyhovovať vášmu osobitému vkusu.

3D planetové miešanie
Moderná a unikátna planétová prevodovka miešanie vždy zaisťuje vysoko výkonné miešania v troch rozmeroch, takže všetky ingrediencie sú vždy dôkladne a optimálne premiešané s dokonalým výsledkom.

Motor 900 W
V spojení s novými elektronickými prvkami a inovatívne funkciou Multi-Motion-Drive zaisťuje 900W motor vysoký výkon a vysokú rýchlosť miešania, takže aj veľmi ťažká cesta vymiešame s optimálnym výsledkom.

Taška na príslušenstvo
Praktická taška poskytuje bezpečné a kompaktné uloženie malých častí príslušenstva. Táto taška a jej obsah sa ľahko zmestí do miešacej misy a je vždy po ruke.

easy ArmLift
Inovatívny systém Easy ArmLift je ďalším užitočným vybavením. Zapína sa stlačením tlačidla a pomáha pri zdvíhaní multifunkčného ramena, takže môžete vymieňať nástroje na spracovávanie cesta obzvlášť ľahko, rýchlo a pohodlne.

Veľká miešacia misa
S objemom 3,9 l pre maximálne množstvo až 2,0 kg cesta táto miešacia misa ponúka dostatočný priestor pre vaše kreatívne nápady. Až sedem úrovní spracovania a výkonná pulzné funkcie.

SafetyFunction
Maximálna bezpečnosť v každej situácii a vo všetkých oblastiach. Kryty na nepoužívané pohony, bezpečnostný mechanizmus pre miešacie misu, špeciálne bezpečnostné západka na viečku príslušenstvo a mnoho ďalších funkcií pre zaistenie aktívnej bezpečnosti.

Podobné produkty


Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť.

Buďte prvý, kto pridá skúsenosť k produktu Ecg KR 814

Pridať komentár